Voordelige creditcard betalingen in uw organisatie

Beheert u een organisatie of onderneming? Grote kans dat er betalingen gedaan worden door klanten. Betalingen kunnen op diverse manieren gedaan worden. Bijvoorbeeld offline middels een pinbetaling, maar ook online middels bijvoorbeeld iDeal. Er zijn ook betaalmiddelen die je zowel online als offline kunt gebruiken, zoals de creditcard. Er zijn vrij veel voordelen om ook de creditcard aan te bieden in uw organisatie (zowel online als offline):

  • Aankopen van uw klanten zijn tot een jaar na aankoop verzekerd tegen diefstal
  • Het gemiddelde transactiebedrag van creditcard betalingen is hoger dan bij andere betaalmogelijkheden
  • PotentiĆ«le klanten vinden een rijk aanbod aan betaalmogelijkheden een comfort (EPS biedt ook andere betaalmogelijkheden, zoals pinbetalingen)
  • Scherpe tarieven vanuit EPS

Genoeg redenen om ook eens te overwegen om creditcard betalingen te accepteren. Mocht dat interessant klinken, neem dan contact op met Easy Payment Services (EPS). Zij hebben diverse betaal oplossingen. De gemene deler in al deze creditcard oplossingen van EPS is dat ze snel te regelen zijn, van hoge kwaliteit zijn en dat tegen lage kosten. EPS is vaak zeer voordelig t.o.v. zijn concurrenten.

Bezoek eens onze website, zodat u weet welke stappen er gezet moeten worden om creditcards te accepteren. Stel geen klanten meer teleur!

P.S. EPS zorgt ervoor dat u zowel Mastercard als Visa (en soms ook JCB) accepteren kunt